Forside/ God arbejdslyst
Forside/ God arbejdslyst

Trives du på arbejdet, kan det mærkes, når du har fri

Arbejdet fylder mindst halvdelen af dine vågne timer. Og hvis du ikke trives, kan det mærkes, når du har fri. Derfor har vi hos Krifa valgt at gøre god arbejdslyst til vores mission. Faktisk er vi flere hundrede eksperter i arbejdsliv, der hele tiden arbejder for at forbedre arbejdslysten i Danmark.

Din arbejdslyst påvirker hele dit liv

Kun 30 sekunder og alligevel så sigende. Tjek vores nye reklamefilm, hvor de fleste af os kan nikke genkendende til flere situationer. God arbejdslyst påvirker hele dit liv – lad os hjælpe dig med at få mere trivsel i hverdagen. Meld dig ind nu og få de første to måneder gratis i fagforeningen

Din trivsel kan sættes på formel

Vi indsamler al den viden, inspiration, fakta og konkrete råd, der kan forbedre din arbejdslyst. Fx kortlægger Krifas Videncenter for God Arbejdslyst løbende danskernes arbejdslyst. Sammen med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup har vi fundet de syv faktorer, der er mest afgørende for vores arbejdslyst.

 

 

Mål trivslen

Glæd dig! God arbejdslyst er sat på formel med vores onlineværktøj GAIS. Med det kan du måle arbejdslysten hos dig selv eller dit team og få personlig inspiration, guides og værktøjer – helt gratis.

Læs mere om GAIS 

Arbejdslivssamtale

Vil du vide mere om, hvad der giver dig god arbejdslyst og trivsel? Få nye perspektiver på dit arbejdsliv og bliv bevidst om, hvordan du forbedrer din arbejdslyst i dit nuværende job eller i et nyt.

Book en samtale 

Styrk din arbejdslyst