I Krifa arbejder vi for at fremme arbejdslysten blandt vores medlemmer, hos os selv og i hele samfundet. For vi skal ikke bare have et arbejdsliv – vi skal have et godt arbejdsliv.

Ledelse er en af de syv faktorer, der betyder mest for vores arbejdslyst – og vores generelle lykke og livstilfredshed. Det har Krifas Videncenter for God Arbejdslyst dokumenteret. De øvrige seks faktorer er: Mening, mestring, balance, medbestemmelse, resultater og kolleger.

Leadership

Hvorfor ledelse?

Den ledelse, vi bliver udsat for, har stor betydning for vores arbejdslyst. Det er vigtigt, at vi oplever at have en god og tillidsfuld relation til vores leder, og at lederen er kompetent – både fagligt og socialt.

Med afsæt i vores viden om, hvad der virker, vil vi hjælpe med at sikre grundlaget for god ledelse på de danske arbejdspladser.

Mål trivslen

Glæd dig! God arbejdslyst er sat på formel med vores onlineværktøj GAIS. Med det kan du måle arbejdslysten hos dig selv eller dit team og få personlig inspiration, guides og værktøjer – helt gratis.

Læs mere om GAIS

Vidste du at...

...medarbejdernes forhold til lederen har fire gange så stor betydning for oplevelsen af arbejdslyst, som forholdet til kollegerne?

,

...kun fire ud af ti oplever at have et rigtig godt forhold til nærmeste leder?

,

...tillid er noget af det, som medarbejderne scorer højest hos deres leder?

,

...halvdelen af danskerne i høj grad eller i meget høj grad oplever, at deres nærmeste leder er tydelig om, hvilke forventninger han har til den enkelte som medarbejder?

,

Giv MU-samtalen nyt liv

Samtalen er én af de vigtigste veje til trivsel, og den kan udvikle både medarbejder og leder. Men hvordan gør du det bedst? Få gode råd og værktøjer til den gode samtale her.

Få gode råd til MUS'en

Mål trivslen med en virksomhedskonsulent

Du kan måle trivslen på dit team eller ved hver enkelt medarbejder med et besøg fra en virksomhedskonsulent. Vi tilpasser indholdet efter jeres behov.

Book en konsulent

Styrk din ledelse og skab god arbejdslyst
- et digitalt lederkursus i fire moduler

Hvilken type ledelse får arbejdslysten frem hos dine medarbejdere? Tag vores digitale lederuddannelse og lær hvordan du får det bedste frem i dit team.

Læs mere om kurset

Podcast: Følgeskab er et vigtigt begreb

Når man taler god ledelse, er der sjældent fokus på begrebet følgeskab. Men det er en fejl ifølge Alfred Josefsen, der bl.a. er med i Regeringens Ledelseskommission. Det fortæller han mere om i denne podcast.

Lyt her