Workshops

I Krifa tror vi, at alle kan mestre det, de er villige til at arbejde med. I denne mestringsproces spiller værktøjer en afgørende rolle. Derfor er vi i gang med at afholde workshops i alle vores afdelinger med fokus på at styrke din læsning og skrivning.

Lær at bruge læse- og skriveteknologi på din smartphone eller tablet

Måske har du oplevet, at tekster kan være svære at læse? Tekster kan være dårligt skrevet, og tekster kan have et vanskeligt indhold. Men det kan også være, at du kunne tænke dig at blive bedre til at læse og skrive. Og måske skal du i gang med en uddannelse eller jobsøgning, der stiller krav til din skrivning og læsning. Workshoppen er for dig, som gerne vil høre mere om emnet eller kender nogen, der har udfordringer med at læse og skrive.

Indholdet i workshoppen

I workshoppen vil du blive præsenteret for:

  1. Samfundets digitalisering. Udfordringer og fordele.
  2. Introduktion til og gratis abonnement hos ordblindeLab.dk
  3. Digitale værktøjer som kan støtte dig i dit arbejdsliv (apps eller programmer som kan læse højt, lave tale til tekst og give ordforslag, når du skriver).
Man kan godt have læse- og skrivevanskeligheder uden at være ordblind. Og du kan få det samme udbytte af de hjælpemidler, der findes.

Praktisk information

Du skal tage din egen smartphone, tablet/iPad eller PC (inklusiv oplader) med, så du kan få maximal udnyttelse af workshoppen.

Inviter en ven med

Til dette arrangement er du velkommen til at tage en ven med.

For at have adgang til dette arrangement, skal du være Krifa Start-, Basis- eller Plus-medlem eller alternativt kunde af Krifa Erhvervsrådgivning. Kontakt vores Kontaktcenter på 7227 7227 for at blive opgraderet og få adgang.


Kurser: Styrk din læsning og skrivning

AfdelingDato 
Krifa Sønderjylland11. februar 2019Tilmelding
Krifa Aarhus25. februar 2019Tilmelding
Krifa Randers11. marts 2019Tilmelding
Krifa Næstved13. marts 2019Tilmelding
Krifa Roskilde18. marts 2019Tilmelding
Krifa Kolding25. marts 2019Tilmelding
Krifa Herning27. marts 2019Tilmelding
Krifa København Nord28. marts 2019Tilmelding
Krifa Bornholm3. april 2019Tilmelding
Krifa Aalborg8. april 2019Tilmelding
Krifa Fyn10. april 2019Tilmelding