Forside/ .../ Erhvervsmentor

Erhvervsmentor

Hver femte unge mellem 16 og 29 år er uden job, uddannelse, praktikplads eller læreplads. Det er en samfundsopgave at få ændret denne udvikling. I Krifa ønsker vi at påtage os en del af ansvaret for, at flere unge kommer i job eller uddannelse.

Erhvervsmentorerne fra Krifa skal blandt andet hjælpe de unge med afklaring og med at komme godt videre i praktik, uddannelse eller job.
Shahab Milani og Claus Andersen fra Krifa har meldt sig som erhvervsmentor i Aarhus.

Krifa ønsker at hjælpe unge, der har brug for en hjælpende hånd til at komme ind på arbejdsmarkedet. Derfor har vi indgået et spændende samarbejde med Foreningen Nydansker, der driver projektet Bryd Unges Ledighed Nu. Projektet har samarbejdsaftaler med en række af landets kommuner. Kommunerne visiterer unge kontanthjælpsmodtagere til mentorprojektet, og virksomheder stiller erhvervsledere til rådighed som mentorer.

Vi har også forpligtet os til at stille medarbejderressourcer til rådighed som erhvervsmentorer for de unge. Erhvervsmentorerne fra Krifa skal blandt andet hjælpe de unge med afklaring og med at komme godt videre i praktik, uddannelse eller job. Ca. 15 Krifa-mentorer har allerede meldt sig og gennemført en introduktion. De fleste af dem er også matchet med en ung mentee, og de fleste af dem har gennemført et forløb med gode resultater. Flere er i gang med 2. eller 3. mentor-forløb.